Een unieke en blijvende herinnering aan je zwangerschap!
Een mozaïek buik is een lust voor het oog! Je investeert in een bijzonder kunstwerk waar er maar één van op de wereld is, de vorm van jouw buik, waar jouw kindje in gegroeid is.

Je begint met het maken van een gipsafdruk van je zwangere buik, dit kun je het beste doen vanaf de 34e week van de zwangerschap. Het laten maken van een gipsafdruk van je buik bij Mozaïek Atelier Uden, duurt ongeveer 20 minuten. De buik wordt later verstevigd en afgewerkt met een ophangsysteem, zodat deze klaar is om bewerkt te worden met mozaïek, verf of decoupage. Je kunt hem dan afhalen.

 


Cursus Mozaïek Buik:
Als je eenmaal de trotse bezitter van een gipsbuik bent, kun je deze zelf prachtig afwerken met mozaïek. Je kunt kiezen uit glas- of tegelmozaïek of een combinatie van beiden. Door zelf aan de slag te gaan tijdens deze cursus, maak je van je gipsbuik, je eigen unieke kunstwerk!
De prijs van de mozaïekcursus is afhankelijk van het gekozen gipsmodel, een grotere afdruk kost meer materiaal en tijd om te mozaïeken.

 

Duo cursus:
Samen werken aan je mozaïekbuik? Misschien vind je (schoon)moeder, (schoon)zus, vriendin of partner het gezellig om samen met jou een paar avonden creatief bezig te zijn en mee te werken aan jouw mozaïekbuik. Schrijf je dan in voor de duo cursus!

Prijzen :

Gipsafdruk  vanaf:           € 55,-

Cursus  8  lessen :             €195.-  (cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen)

Duo cursus totaal:         € 195,-

De prijzen van de cursussen zijn inclusief materiaal, koffie, thee en/of frisdrank.
De cursussen worden op afspraak verzorgd.

Als je bij Mozaïek Atelier Uden je gipsafdruk hebt laten maken, krijg je €15,- korting op de mozaïek cursus.
Je kunt ook besluiten om je gipsbuik te laten mozaïeken door Mozaïek Atelier Uden, de kosten hiervoor zijn op aanvraag.